Online Catalog > Book
Check-outs :

Grandpa Green

  • Hit:153
  • Rating:0
  • Review:0
  • Trackback:0
  • Forward:0



  • Bookmark:
轉寄 列印
第1級人氣樹(0)
人氣指樹
  • keepsite
  • Introduction
  • About Author
  • Collection(0)
  • Review(0)
  • Rating(0)

《露露養雷龍》幽默派大師藍史密斯最新力作透過小男孩的眼睛,看老爺爺在花園裡,親手修剪出一生的回憶
  老爺爺並不是一開始就是個園丁──他曾經是個農場的孩子、長滿水痘的小孩、一個軍人以及最重要的:一個藝術家。
  在這本迷人的新作裡,讀者跟著老爺爺的曾孫,一起走進老爺爺一手創造的回憶花園,老爺爺用回憶作工具,親手修剪出一個美麗的世界,豐富的情感與奔馳的想像力,美麗的花園為老爺爺與他的家人記錄了自己珍貴的一生。
  From the creator of the national bestseller It’s a Book comes a timeless story of family history, legacy, and love.   Grandpa Green wasn’t always a gardener. He was a farmboy and a kid with chickenpox and a soldier and, most of all, an artist. In this captivating new picture book, readers follow Grandpa Green’s great-grandson into a garden he created, a fantastic world where memories are handed down in the fanciful shapes of topiary trees and imagination recreates things forgotten.   In his most enigmatic and beautiful work to date, Lane Smith explores aging, memory, and the bonds of family history and love; by turns touching and whimsical, it’s a stunning picture book that parents and grandparents will be sharing with children for years to come.
  本書中譯版《花園都記得》由格林文化出版。
作者簡介
藍史密斯(Lane Smith)
  ★美國凱迪克大獎  ★布拉迪斯雙年展金蘋果獎  ★紐約時報年度最佳插畫選書  ★美國插畫協會銀牌獎
  以《臭起司小子爆笑故事大集合》贏得凱迪克獎的藍史密斯,繪畫風格總帶給人意想不到的爆笑效果。藍史密斯小時候住在俄克拉荷馬州,後來舉家搬到加州,渡過了一個非常特別的童年。他說:「小的時候總是在畫畫,也會寫些小故事和稀奇古怪的事,但我不擅於交際,我想這就是為什麼選擇藝術當作職業的原因。」他還逗趣的說:「如果我沒有從事繪畫工作,說不定我會成為第二個林肯總統呢!因為我小時候也很誠實。」
  藍史密斯生於美國奧克拉荷馬州的土桑,自拿到藝術學位之後,即從事插畫設計工作,除了兒童書外,藍史密斯的作品經常出現在全球許多雜誌封面及報紙中。藍史密斯很多本暢銷書,包括《臭起司小子爆笑故事大集合》、《小魔怪黏巴達》和《露露養雷龍》,這些帶有無厘頭趣味卻又發人深省的創作為藍史密斯贏得許多繪畫大獎,除榮獲凱迪克大獎之外,三度榮獲美國插畫協會銀牌獎,兩度榮獲紐約時報年度最佳插畫選書,以及布拉迪斯雙年展金蘋果獎等,並有多項作品被蒐錄在美國插畫年鑑中。

Must Login
Must Login
Must Login
Must Login